tisdag 30 september 2008

Mitt sommarliv.....

....har varit ganska bra tycker jag, inga större sensationer men inga större katastrofer heller.
Det blev jordgubbar, sol, inga bad men trevlig samvaro med barn och barnbarn, vänner och grannar. Vi hann aldrig ut med båten tyvärr, när sambon hade tid var det för dåligt väder. Vår båt är en flottarbåt typ större, för att få den i sjön måste vi ta baklastaren till hjälp.
Lite sorg bjöd sommaren på i slutänden, vår hund Sickan blev sjuk och fick till slut somna in lugnt och stilla. Hon lämnade oss i stor sorg och saknad.


Vi hade förstås en hel del kul också, bland annat ett besök på Junsele djurpark och diverse marknader. I Junsele fick vi bland annat träffa den här skönheten :)



Nu är sommaren slut skolan är i full gång och frosten har kommit och jag börjar gruva mig inför snön. Inte för att jag behöver skotta snö, här finns ju både karlar och traktorer så det är inga problem men det blir ju så kallt och besvärligt......usch!!
Nåja, det lönar sig inte att klaga i förskott så jag får väl gå över till ett annat glädjeämne, för en 12-årig grabb kan en stor gädda vara glädje

Roligt sagt av sambon:
"Det är tur att jag har kamera i mobilen, hur skulle jag annars veta vad jag har i fickorna".
Hans mobil har kameraknappen utanpå så det behövs bara ett lätt tryck så har man ett foto av fickans insida:)

måndag 29 september 2008

Låååång paus

Jag har haft en riktigt lång bloggpaus och funderat på om jag alls ska ha nån blogg. Ibland känns det ju rätt kul att blogga och ibland tar det emot nåt fruktansvärt.

Nu har jag i alla fall bestämt för att fortsätta ett tag och se om jag lyckas hålla liv i bloggen. Inriktningen kommer i alla fall att ändras från inredning till allt möjligt, jag är nämligen periodare när det gäller mina intressen. Jag satsar 100% på det jag för tillfället tycker är intressant och då är det ju dumt att inrikta sig på ett enda område. Inredningsområdet står för tillfället helt stilla, jag vet helt enkelt inte riktigt hur jag vill ha det här hemma och dessutom inte riktigt hur jag ska orka realisera mina eventuella drömmar:)

Just nu söker jag med ljus och lykta efter en ny soffa, när jag inte hade råd att köpa en ny så tyckte jag att alla soffor jag såg var snygga. Nu när jag ska köpa en, har råd att köpa en så finns det bara fula, opraktiska, osköna och framför allt gigantiska soffor....pust, stön....vårt vardagsrum är i dockhusstorlek så det får inte plats med ett enormt schabrak.

Nej nu har jag inte tid längre, det är dags att hämta sonen från skolan och fixa inköpen för dagen

So long, flaggstong :oP