tisdag 22 november 2011

En dag

tog  jag en promenad

Bloggbilder 038

välklädd i crocs och yllesockar. Jag frös i alla fall inte för det var varmt, plus åtta grader närmare bestämt, och solen sken

Bloggbilder 023

så här vackert. Man kunde ha trott att det var tidig vår och inte den 17:e november. Helt otroligt. Jag klagar inte i alla fall för jag är ju inte så himla förtjust i snö eftersom jag

a) inte åker skidor, har inte stått på skidor på över 40 år så det skulle säkert roa grannarna.

b) åker inte skridskor heller av samma orsak som ovan

c) inte åker skoter bara för åkandets skull

Bloggbilder 027 

Men här inne står skotrarna och längtar säkert lika mycket som tonåringen.

Bloggbilder 026

Här ser man i alla fall resultatet av herrarnas sommararbete, ett traktorgarage eller nåt liknande. Stora saker ska i alla fall bo här inne och inte stå och skräpa överallt. Jag tycker det blev så fint med de svarta järnbeslagen.

Bloggbilder 034

I söndags kom det lite snö, så pass att det knappt täcker gräset och ganska lagom som första snödos om man frågar mig. Då slog julkänslan till och jag gick ut med sonen och hämtade en

Bloggbilder 035

liten fin adventsgran. Synd bara att jag inte kan ha den inne och pynta med lite virkade snöstjärnor. Jag är rädd att om jag hänger i sådana här ute så blåser dom bort med första stormen. Man kanske helt sonika kunde knyta fast dom…hmmm…det tål att tänka på.

Lite julpynt har jag också börjat med

Bloggbilder 032

Det här ska nämligen bli en julgran, tro det eller ej. Här kan man se hur den ser ut färdig, min är faktiskt färdigvikt men inte riktigt klar för visning ännu. Det kommer. Några julkort har jag också gjort men dom får komma på bild sedan och dessutom har jag dekorerat ljus som inte heller är riktigt färdiga. Jag har nog så mycket att göra att jag inte har tid att sitta här och uggla.

5 kommentarer:

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hallåj där! :o)

Vilket härligt inlägg! Precis så där "Karinabra" som alltid.

Maken hälsar att han gärna övertar det stora fina garaget :o) (Hihihi,var i hela friden han nu skulle placerat det??? ;o)

Trist om det inte funkar att kommentera. Ibland lever blogger sitt eget liv, verkar det som. Hoppas det bara var nåt tillfälligt.

Jag har skickat det där julpysslet till dej. Men jag har klippt ut de olika delarna. Hade inget så stort kuvert att jag fått i arket helt. Så det fick bli så.

Vad fint det blir med julgranen tillverkad av en bok. Måste testas någon gång!

Ha det bäst i det "lagoma" vinterlandskapet! :o)

Kram

Monika

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hallåjsan! :o) (som min gubbe brukar säga)

Det är tiden som är i otakt med dej! :o)

Inte gör det väl nåt. Besöka sonen är ju mycket viktigare än allt julpynt i världen. Du hinner säkert få till nåt innan jul. Hade hur gärna som helst kommit och piffat och pysslat hos dej. Tror vi skulle ha grymt roligt tillsammans :o) Synd att det är så långt borta bara. Kan du inte flytta närmare?!! ;o)

Kram

Monika

Black Iris sa...

Haha, nej jag åker inte heller något av det du nämner men nog skulle jag vilja ha lite snö nu. Regnet smattrar mot rutorna och det är så svårt att få fram någon adventskänsla..

Kram Maidi

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hej!

Tittar bara in och önskar en fin första advent!

Kram
Monika

Tant Theas Lilla Torp sa...

Go Måndag! :o)

Så bra att du tog dej hem välbehållen. Inte kul att bli stående med bilen ute i yrsnön.

Här har det bara regnat och regnat. Utom i natt. Då kom 1 mm pudersnö och köldknäpp på -12! Vädret är verkligen ur led just nu!

Ha det gott!
Kram
Monika