torsdag 5 juni 2008

Jag hann...

Städa inomhus och pynta pytte-lite på altanen, ser ganska mysigt ut tycker jag, måste bara se till att få på en duk också:)

Är det nån som har tänkt på hur vacker ampelliljans blomma är, jag var tvungen att fota innan jag klippte av den. Tyvärr så är jag inte så väldigt haj på närbilder så det blev lite suddigt.
Nu ska jag varva ner innan dom kommer.

4 kommentarer:

angelsusanne sa...

hahhaha....Danne läser nog inte tantbloggar.... men jag ska hälsa till honom.Nu sitter din dotter här brevid.Ska färga håret på henne senare.Det blir några somkommer på tårta ikväll så det känns jäktigt här.....får coola ner mej.
Men....vilka fina änglar du visar....speciellt de 2 vita keramikänglarna.
Ha det så trevligt med barnbarnet...själv ska jag mysa med sonen och din dotter.
KRAM

Unknown sa...

Så är min gubbe med mellan varven, men jag brukar fixa till lite pö om pö så att han inte märker det, hihihi. Nej nu till affären och inhandla lite grillgott! Ha en fin kväll! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Mjuka sa...

Hej Första gången här!! Men inte dne sista!!
Kramar M

Ellas Inspiration sa...

Ang. Ernst på asken... Nja, köpt dem har jag inte utan tipsar att man kan köpa om man vill. Varför vara som alla andra? Om man vill ha Ernst på sin tändsticksask så är det väl bara en rolig idé! Jag tror inte att det ligger så mycket "allvar" bakom idén med asken... Det är inte bra för "hjärtat" att ta saker på för stort allvar, livet är en schlager...Alla gillar inte samma låtar och det är helt OK ändå! ;0)
Kram Karin