onsdag 28 januari 2009

En droppe


Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg,så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barnsom lider i sin ensamhet.
>>><<<
Kram Karina

5 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Jag känner igen mig lite i det du skriver. Min blogglust har inte heller varit på topp och det syns på inläggen. Det är ju så att det går upp och ner och ibland är det lite för intensivt. Förstår att du har fullt upp med bokföring å annat jox. Men ta den tid du behöver för att ladda, bloggvärlden finns dock kvar.
Vädur du, jag med och dessutom är vi totalt 3 av 4 i familjen. Gissa hur det går *fniss*
Må så gott och kram på dig.
ps...dintid är ordverifieringen idag, passande va?

Anonym sa...

Visst var det en fin tanke. Adopterade den i början av veckan!
Kram Anna

Ullis/Leva på landet sa...

Det är lika här. Blir inte inlägg så ofta. Har du hittat kameran än? Dt är ju faktiskt många saker som är viktigare än att blogga.

Kram Ullis

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej vännen!

Så kul att höra från dig :)
Det är många som går på sparlåga nu har jag märkt. Själv är väl inte direkt bloggtorka men TIDSBRIST.
Ujjj vad mycket det har varit för mig på sista tiden. Många saker som hänt och tagit min tid och energi. Jag är ju dessutom stenbock som tar på mig mycket ansvar och är fruktansvärt lojal mot alla utom mig själv :o Önskar att jag kunde ta lite plats för egen del men det är svårt. Bloggandet är iallafall något som jag gläds otroligt mycket över. Här har jag hittat så många fantastiska vänner och fått utlopp för min kreativitet.
Så trist att det blev extra jobb för dig med bokföringen. Hoppas att det löser sig.

Ha det bäst
Kramar viveka

Viveka i Bläckhornet sa...

Oj, glömde ju säga att om jag hade haft tid skulle jag gärna åkt in till stan för att träffa dig i helgen. Det skulle vara så kul att få se dig "in real life" :) Kanske vi kan få ihop nån bloggträff häruppe? Jag förstår att du inte bor så långt från Umeå?
Lycka till med soffköpet.

Kram Viveka