onsdag 20 februari 2008

Skotrar och spetsar

Skotrar och spetsar kan ju tyckas vara en udda kombination men här på Englagården bangar vi inte för att vara lite udda. I går var det yngste sonen A´s födelsedagsfest och nu för tiden ska ju alla ha en temafest så vi bestämde oss för kompisfest med skoteråkning.







Så här kul har man då och ingen blev uttråkad, efter detta skulle födelsedagspresenter provas och pizza ätas och dessutom skulle man hinna få plats med lite godis







Dagen var lyckad och ett gäng trötta ungar hämtades av föräldrarna frampå kvällen. Som grädde på moset fick alla var sin Kompis-lott med chans till miljonvinst. Ingen miljonär fick vi men föreningen Friends fick ett litet tillskott till sitt arbete mot mobbing.








Så var det spetsarna då, jag har fått lov att virka upp mönstret på en hyllbård som finns hos Spetsar och Änglar och jag tycker den är så fin och dessutom inte så himla svår att virka heller. Här är min variant av dom



Jag har experimenterat lite med ett tunnare och ett lite kraftigare garn och tycker det blir ganska bra i båda. Det beror ju lite på vad man tänker anväda dom till. Den smalare ska jag ha i mitt öppna köksskåp, när dom är klara vill säga, hihi.

Nu ska jag surfa runt och insupa lite inspiration igen.



På återseende snart igen

kram

2 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Låter som ett kul kalas!!!

Fin spets!

Ha en skön helg! Kram!

Hemma hos Klara... sa...

Fina spetsar! Jag önskar att jag hade tålamod att virka, är alldeles för otålig och lat så det brukar bli på metervara från någon butik i stället ;)

Ha en härlig helg!
Kram Helena