måndag 23 februari 2009

Skorapport nr.1

Hej flickor,
ja jag antar att det är mest flickor:)
Nu är jag hemma igen från besöket i Umeå, vi kom hem i går kväll men jag orkade inte skriva då. Långa bilfärder i baksätet är inte riktigt min medlodi.
Helgen var mycket trevlig med god mat och trevligt sällskap, speciellt då det lilla födelsedagsbarnet som tyvärr ännu inte piggnat till riktigt efter vattkopporna. Dom som A så generöst delade med sig av förra gången vi var där:/
Nu till skorapporten.
Det är sant....man får träningsvärk av dom. När jag kom hem med dom i torsdags så började jag naturligtvis gå i dom direkt. Jag kan säga att det kändes en aning underligt,
är det nån som är bekant med uttrycket "att vara rund under fötterna":D
Nu vet jag hur det känns eftersom dom är runda under så kändes det som om jag skulle tippa baklänges hela tiden. En aning ostadigt alltså och på fredag morgon så hade jag fruktansvärt ont i nacken, träningsvärk i både rygg och ben och kände mig inte alls uppåt.
Vi skulle ju åka iväg på eftermiddagen och det var inte att tänka på att ställa in, jag masade mig i alla fall upp, tog en kopp te och en huvudvärkstablett.
Värktabletter brukar inte hjälpa nämvärt men man är ju deperat när det värker så, så tog jag på mig skorna igen och började stöka undan och packa.
En timme senare hade både min onda rygg och nacke blivit bra igen, om det berodde på skorna eller tabletten ska jag låta vara osagt men jag tror på en kombination av båda.
Min erfarenhet säger mig att det är så eftersom mitt nackonda behöver mycket starkare doningar än alvedon för att ge sig och jag ville inte droga mig totalt när vi skulle åka.
Nu har jag i alla fall gått i skorna ett par dagar till och tycker faktiskt att det känns bra både i knän, rygg och nacke.
Men det behövs en längre testperiod för att säga säkert.
Fortsättning följer.
********************
Jag har också fått en utmärkelse men den återkommer jag till i morgon.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar dock bli bättre och bättre så jag hejar på dig och dina skor! Kram Anna

Marie//Tekla Maräng sa...

Håller med skrivanne i det hon skriver.Ser framemot vidare skorapporter.
Kram Marie:)

angelsusanne sa...

Hej vännen.Det varlänge sedan jag skrev läs min blogg så får du veta varför.Jag blev så ivrig att berätta ang. dina skor.Mamma hade fel och mkt ont i rygg och nacke.Hon gick i skor medklack för då sträckte hon på ryggen och fick mindre ont i rygg och nacke.Så det är nog lika för dig.Hoppas allt är bra med dig/er.Vi måste snart ses.(M) o jag har pratatom att komma förbi någon helg när hon är ledig.Det skulle vara riktigt skoj.Få träffa dig/er och sitta o söra.Ha det bra så höres vi/kramis

Marie//Tekla Maräng sa...

Halloj!
Du har någonting att hämta på min blogg!
Kram:)

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Kämpa på med skorna Karina, ser framemot skorapport nr2! =)
Ha det gott!
Kramar Camilla

lovefriidrott sa...

Oj då det där är inte nå skor för mig som har problem med balansen...eller kanske det skulle bli bättre. Hoppas hursom helst att de funkar på dig.
Annars är allt bra i Luleå solen skiner fr en klarblå himmel och man kan nånstans ana lite vår.
Ha d gott
sari

lovefriidrott sa...

Hej tänkte önska en trevlig helg,,,sen har du nått att hämta hos mig
KRAAAAM Sari

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!

Hade ingen aning om att det fanns såna skor. Men jag hoppas verkligen att de hjälper med värken.
Själv har jag gått med en sjujäkulens huvudvärk idag. Trodde nästan det var en hjärnblödning eller nåt på gång. Blir en tidig kväll iallafall.

Kramar Viveka

Unknown sa...

Hejsan!
Intressant det här med skorna.
Är mycket nyfiken hur det går för dej!

Kramar Malin :)

Ullis/Leva på landet sa...

Ska bli spännande att se hur det blir när du använt dem lite längre.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej på dig!
Hoppas att du har en bra helg.
Såna skor har jag funderat på att inhandla nån gång...hoppas att dina känns bra för kropp och knopp :)
Må så gott. Kram på dig

Elzie sa...

Hoppas din rygg mår mycket bättre nu när du gungar fram här i livet, hi, hi. Har en jobbarkompis som har såna skor på jobbet och det ser rätt kul ut. Men hjälper det bara så är det ju toppen.
Ha det så gott.
Kram Elzie